Vrei Dj ?

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 5518457-radio-dj-in-the-broadcasting-studio-1024x748.jpg

Cerinte minime:

– conexiune minima la internet 256kbps

– voce placuta, imaginatie bogata pentru improvizatii in direct, citire cursiva

– varsta minima de 18 ani

– microfon (de preferinta un microfon profesional sau cel putin un microfon care sa reproduca vocea initiala si fara sa produca “brum” sau “fasait”)

– timp liber suficient pentru activitatea respectiva Constitue avantaj: – bun cunoscator al urmatoarelor programe: Sam Broadcaster, Team Viewer , Servere Shoutcast – experienta la un alt post de radio sau ca si MC/Animator la un club/discoteca sau companie de organizare evenimente/spectacole private.

– Experienta minim 1 ani la un alt post de radio este neaparat obligatorie, si poate reprezenta un atuu.

– Daca consideri ca esti ideal pentru aceasta activitate completeaza formularul de mai jos. Important:

– Nu uitati sa completezi cat mai multe detalii despre tine (fosturile posturi de radio, intervalul de timp pentru care ai fi disponibil pentru emisiune etc. )

– Cu cat descrierea va fi mai bine intocmita cu atat veti avea mai multe sanse in a va lua in calcul pentru postul de dj.

– Dupa trimiterea formularului de contact ve-ti fi contactat. * ATENTIE ! DUPA CE VE PRIMI RASPUNS VA FI NECESAR UN DEMO MINIM 5 MIN.(inregistrare audio, simulare de emisiune radio sau o inregistrare mai veche de la alt radio cu dvs moderator emisiune)PENTRU APROBAREA FINALA. Paragraf

� Vrei sa iei legatura cu noi? Ne puteti contacta pentru : Parteneriat, colaborari, sugestii, idei, intrebari sau orice problema Adresa email : johnnydjro@gmail.com

Începe să scrii sau tastează „/” pentr